Klanten aan het woord

Bekijk hun groei

Winst voor jouw bedrijf en winst voor onze eigen professionals. Een bedrijf wil altijd groeien. Onze uitzendkrachten en flexwerkers staan voor hun klaar. Deze klanten gingen je voor. Luister naar de verhalen over hun vooruitgang.

Als we tijdelijk behoefte hebben aan een grotere groep, dan is het vermogen van Intrixo om dat te leveren altijd toereikend

- Vreugdenhil Young Plants

We zochten naar een betrouwbare en flexibele partner, en ook een uitzendbureau die voor zijn medewerkers zorgt. Dat doet Intrixo allemaal al negen jaar heel goed.

- RedStar

Zij zorgen ervoor dat de uitzendkrachten passen bij het takenpakket van de verschillende werkzaamheden.

- Kwekerij 't Woudt

Als iets niet gelijk helemaal lekker loopt, wordt er gelijk op gereageerd met “we lossen het op!” Er is altijd wel een passende oplossing.

- Kwekerij Poeldijk

Wij vragen vanuit de groente- en fruit veel flexibiliteit van uitzendbureaus. Intrixo vangt dit altijd op. Niet alleen het aantal, maar ook altijd mensen met kwaliteit. Daarom zijn we al jaren klant.

- Combilo

Doordat wij zo vers mogelijk werken vragen we van Intrixo een hoge mate van flexibiliteit. Daarom zochten we een partner die huisvesting en snelle opschaling in orde heeft. Omdat dit stabiliteit op de werkvloer oplevert.

- Floramotion

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Stuur ons een mailtje of bel met de helpdesk 0174 294 500.