Schrijf je in!

Wij zijn trots op onze werknemers, onze klanten kunnen op hun bouwen. Daarom staat jouw werkgeluk voorop.

Voordat je bij ons aan de slag gaat

Voordat je bij ons aan de slag gaat, weet je precies waar wij voor staan en waar we ons iedere dag voor inzetten. Jij bent onze belangrijkste inzet om onze klanten tevreden te stellen. Daarom doen we er alles aan om de perfecte match te vinden. Hier krijg je altijd het beste advies en ervaren begeleiding bij. Wij staan voor jou klaar.

inschrijven in 3 stappen

We geloven dat een goede persoonlijke presentatie, bijvoorbeeld door een video van jezelf op te sturen, belangrijker is dan een cv of motivatiebrief. Om ervoor te zorgen dat we je op de best mogelijke manier aan een potentiële werkgever kunnen presenteren, hebben we natuurlijk wel enige informatie nodig. Hiermee krijgen we een beeld van jouw opleiding en ervaring. We hebben het je gemakkelijk gemaakt: in drie stappen weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 1: Registratie

Vul alle velden van het registratieformulier in. Wij gebruiken deze informatie alleen om voor jou een geschikte baan te vinden. Jouw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig opgeslagen en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Stap 2: Contact

Wanneer we denken dat we de juiste baan voor je gevonden hebben, bellen we je. Op die manier kunnen wij de details van de functie met je delen. We kunnen je bellen op je mobiele telefoon of videobellen via Skype, Google Hangouts, Zoom of Whatsapp.

Stap 3: Verificatie

We sturen je elektronisch een standaard arbeidscontract, zodat je precies kunt zien waar je aan toe bent. Ook kun je jouw specifieke wensen aangeven. Nadat we het met elkaar eens zijn geworden, sturen we je een digitaal contract. Nadat deze definitieve overeenkomst digitaal ondertekend is, kun je direct aan het werk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Stuur ons een mailtje of bel met de helpdesk 0174 294 500.

De juiste behandeling

Bij Intrixo discrimineren we niet. We behandelen iedereen gelijk. Wij zeggen ‘nee!’ tegen discriminatie en ‘ja!’ tegen een diverse arbeidsmarkt. Dit verwachten we niet alleen van onszelf, maar ook van onze opdrachtgevers. Jij komt dus altijd op een plek terecht waar je goed behandeld wordt. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal kunt presteren. We hopen dat je het gevoel van thuiskomen bij ons kunt gaan ervaren.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.