Onze flexibiliteit
jouw winst

Een professionele en daadkrachtige aanpak voor de perfecte match.

Wij gaan voor winst

Voor het optimale resultaat heb je goed personeel nodig. Dat weten wij als geen ander. Wij als betrokken partner helpen onze klanten daarbij. Dat kunnen we dankzij onze flexwerkers en uitzendkrachten. Ondernemers zien overal kansen, er is altijd meer te winnen. Die uitdaging begrijpen wij goed. Daar staan we je graag in bij met onze uitzendkrachten en professionals. Flexibel als we zijn, schakelen we razendsnel om aan jouw vraag te voldoen. Wij zorgen dat er altijd voldoende mensen beschikbaar zijn. Op een echte partner kun je bouwen en vertrouwen. Gaat dat vanzelf? Nee zeker niet, want zonder strijd geen overwinning. Maar dat is nu net hetgeen waar wij bij Intrixo ontzettend veel energie van krijgen. We are in for the win.

Oog voor iedereen
We zijn nauw betrokken bij het proces van uitzenden en begeleiden. Omdat we veel met Oost-Europese flexwerkers en uitzendkrachten werken, doen we er alles aan om hun verblijf in Nederland zo aangenaam mogelijk te maken. Zo begeleiden we ze bij alles wat ze nodig hebben om hier goed aan de slag te gaan. Denk aan huisvestiging, de juiste verzekering(en) en geschikt vervoer. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat ze zich optimaal kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Bouw je winst op onze krachten
Waar onze uitzendkrachten en flexwerkers ook vandaan komen, ze hebben één overeenkomst: het zijn harde, gemotiveerde werkers. Ze zijn betrouwbaar, toegewijd en uitermate productief. Daarom vind je in Intrixo altijd een betrouwbare partner.

Waar je ons kunt vinden
Je vindt Intrixo in Maasland, in de gemeente Westland te Zuid-Holland. Daarnaast hebben we nog een aantal vestigingen in het buitenland. Er bevinden zich drie vestigingen in Polen. In Letland, Roemenië en Moldavië vind je per land één vestiging. In onze buitenlandse vestigingen vindt de selectie en werving van onze uitzendkrachten en flexwerkers plaats. Door de selectie in de landen zelf plaats te laten vinden, garanderen we onze klanten het beste en meest gemotiveerde personeel. Daarnaast zijn we werkzaam in iedere denkbare branche. Denk aan de zorg, bouw, logistiek en techniek.

Wat we voor jou kunnen betekenen
Met onze ruime kennis en ervaring begeleiden wij het complete uitzendtraject van begin tot eind. Zo ben je verzekerd van de juiste uitzendkrachten en flexwerkers voor jouw bedrijf. Een efficiënt productieproces en het verlagen van de kosten zijn daarnaast zaken waar we zeker verder mee kunnen helpen. Aangezien iedere werknemer van Intrixo een eigen specialisme heeft, kunnen we altijd met onze klanten meedenken.

Zekerheid staat voorop
Wij begrijpen als geen ander dat controle en zekerheid uitermate belangrijk zijn. Daarom zijn wij lid van de NBBU, gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 en 4400-2 normering en is onze huisvesting gecertificeerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Lees er hier meer over.

De branches waar we actief zijn

Wij verzetten werk in vele branches. Enkele voorbeelden van branches waarin onze uitzendkrachten en flexwerkers actief zijn:

  • Tuinbouw
  • AGF
  • Logistiek
  • Schoonmaak
  • Bouw
  • Techniek
  • Bloemen en planten
  • Zorg

Dé partner voor uitzendkracht en opdrachtgever
Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Stuur ons een mailtje of bel met de helpdesk 0174 294 500.

Hoe kunnen wij alles uit jou halen?

Bekijk hier hoe jij alles uit jezelf of uit jou bedrijf kan halen.