Laat je bedrijf groeien

Op ons personeel kun je bouwen.

Wij gaan voor winst

Winst voor jouw bedrijf en winst voor onze eigen professionals. Wij gaan voor het optimale, en halen er alles uit wat erin zit. Wij zijn iedere dag bezig met het uitvoeren van de volgende diensten:

Uitzenden

Wij zetten onze uitzendkrachten of flexwerkers graag in om een piek op te vangen of tijdens een periode van afwezigheid door zwangerschap of ziekte.

Detacheren

Onze uitzendkrachten en flexwerkers kunnen jou langdurig komen versterken. Wij nemen de ‘lasten’ van de werkgever voor onze rekening, jij ervaart intussen de kracht van de inzet van gemotiveerde uitzendkrachten en flexwerkers.

Werving & selectie

Wij helpen jou om de perfecte kandidaat voor een tijdelijke of vaste functie te vinden middels onze tomeloze inzet én onze jarenlange ervaring en kennis.

Payrolling

Wij nemen de loonadministratie van u over mét de risico’s die ziekte en langdurig verzuim met zich mee brengen.

Onze certificeringen

Wij zijn lid van de NBBU: Nederlandse Bond van Bemiddelings -en Uitzendondernemingen. Dit lidmaatschap laat zien dat we staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Onze SNF-certificering betekent dat we ervoor zorgen dat al onze uitzendkrachten en flexwerkers goed gehuisvest worden. Het bezit van een SNA-keurmerk geeft aan dat we werken volgens de normering NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

NBBU

De NBBU is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt meer dan 60 procent van de uitzendmarkt en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie binnen deze branche. Samen realiseren de NBBU-leden ieder jaar weer een hoog aantal uitzenduren. Hiermee helpen ze uitzendkrachten en flexwerkers aan het werk en ondernemingen aan flexibele arbeidskrachten.

SNA

Het keurmerk van de SNA is een keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers. Dit keurmerk is gebaseerd op de NEN 4400-1 en NEN 4400-2 normering. Deze beschrijft aan welke eisen je moet voldoen om aan te kunnen tonen dat je de “verplichtingen uit arbeid” naleeft.

SNF

Om een certificaat te mogen ontvangen, moet een organisatie voldoen aan de norm voor huisvestiging van arbeidsmigranten. De huisvestingslocaties van de organisaties worden hiervoor jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, en worden zaken niet snel hersteld, dan wordt de aanbieder van huisvesting uit het register van de Stichting Normering Flexwonen geschreven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Stuur ons een mailtje of bel met de helpdesk 0174 294 500.