Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Huisvesting
Altijd onder de juiste omstandigheden

Wanneer een uitzendkracht of flexwerker voor ons aan de slag gaat, zetten we ons in voor werkgeluk. Vanuit Intrixo krijgt iedere uitzendkracht of flexwerker begeleiding en advies. Wij beoordelen waar een uitzendkracht of flexwerker het beste tot zijn of haar recht komt en dit werkgeluk ervaart. Daarnaast behandelen wij onze uitzendkrachten en flexwerkers altijd op de juiste manier. Dit tonen we door:

  • Altijd met respect te handelen
  • Tijdig en op de juiste manier uit te betalen
  • Een fijne plek te regelen om te wonen en werken
  • Passend vervoer te organiseren

Zo stellen we iedere uitzendkracht in staat om optimaal te kunnen presteren onder de beste omstandigheden. Hier horen goede woon- en reisomstandigheden bij. Wij werken eraan om iedereen een gevoel van thuis te geven en de reis van en naar het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we een hoge standaard wat betreft huisvestiging en hebben we een eigen wagenpark tot onze beschikking.

Wat je mag verwachten van onze huisvesting

Voor de werknemer
Om optimaal te kunnen presteren, moet je als uitzendkracht uitgerust en op tijd op het werk aanwezig zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat we jou altijd zo dicht mogelijk bij de werkgever vestigen. Op deze manier beperken we de reistijd. De huisvesting die wij ter beschikking stellen, voldoet aan de normen van de SNF (Stichting Normering Flexwonen).

Voor de werkgever
Ben je lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen)? Wanneer je bedrijf werkt met arbeidsmigranten moet je eigen huisvestinglocaties beschikbaar stellen. Deze moeten voldoen aan de huisvestingsnormen die zijn vastgelegd in de cao voor uitzendkracht van de ABU én de NBBU. Een onafhankelijke instelling controleert of deze huisvestingsnormen op de juiste wijze worden toegepast. Wanneer na controle blijkt dat aan deze eisen wordt voldaan, ontvangt je bedrijf het certificaat ‘Verklaring van Registratie’ en zal men tevens worden opgenomen in de registers van de Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Wat je mag verwachten van ons wagenpark

Wij zenden onze uitzendkrachten en flexwerkers graag veilig op hun weg. Om ervoor te zorgen dat ze iedere dag weer veilig en op tijd arriveren, hebben we een modern wagenpark. Door gebruik te maken van een automanagementsysteem zijn we 24/7 op de hoogte van alle belangrijke informatie.

Onze voertuigen krijgen op tijd een onderhoudsbeurt of keuring en worden iedere week gecontroleerd. Bij een controle checken we het oliepeil, de vloeistoffen en de bandenspanning. Zo beperken we de risico’s en waarborgen we de kwaliteit van het wagenpark.

Onze garanties
De garanties die wij jou bieden

Voordat je met ons in zee gaat, begrijpen we dat je ons eerst beter wil leren kennen. Daarom hebben we een aantal garanties opgesteld. Deze verzekeren jou ervan dat wij dé partner zijn als het aankomt op het leveren van de allerbeste flexwerkers en uitzendkrachten in Nederland.

Betrokkenheid

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is wat wij doen en wat wij jou garanderen. Dit doen we door in het land van herkomst al te beoordelen of een potentiële nieuwe uitzendkracht of flexwerker de juiste motivatie en ervaring heeft. In Nederland kijken we vervolgens naar dezelfde ervaring en naar zijn of haar persoonlijkheid. Past hij of zij goed binnen in jouw bedrijfscultuur? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en voor onze uitzendkrachten en flexwerkers.

Betrouwbaarheid

We zorgen ervoor dat we voldoen aan alle richtlijnen en werken volgens de normen en waarden die van ons verwacht worden. Om deze te waarborgen zijn we lid van de NBBU: Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Lidmaatschap toont aan dat we staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Onze SNF-certificering betekent dat we gaan voor goede huisvestiging. Het SNA-keurmerk geeft aan dat we werken volgens de NEN 4400-1 en NEN 4400-2 normering.

Continuïteit

Iedere dag werk je met dezelfde uitzendkrachten en flexwerkers. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar het voelt ook vertrouwd aan. Je weet wat je aan ze hebt en zij voelen zich gemotiveerd om zich voor jouw bedrijf in te zetten. Wij dragen de zorg voor onze uitzendkrachten en flexwerkers en zorgen ervoor dat ze goed in hun vel zitten. Wij behandelen ze met respect, betalen op tijd uit, zorgen voor huisvestiging en vervoer én luisteren naar ze. Het verloop is daardoor minimaal, zodat je iedere dag weer kan rekenen op de krachten van Intrixo.

Flexibiliteit

Met een groeiend bestand aan uitzendkrachten, flexwerkers en vaste krachten verzekeren we je van snel inzetbare medewerkers. Onze kantoren in het buitenland zorgen ervoor dat de stroom aan geschikte krachten nooit opdroogt. Zo kunnen we het hele jaar door snel en flexibel handelen wanneer dat van ons gevraagd wordt.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Intrixo. Samen met jou werken we iedere dag aan het verbeteren van de efficiëntie en de productiviteit. Met ons eigen B.A.A.N. programma matchen we de juiste flexwerker of uitzendkracht aan de juiste opdrachtgever. Ook zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we meteen bijsturen.

Snelheid

Kies je voor Intrixo, dan maak je standaard gebruik van ViP: ons eigen Infonet. ViP zorgt ervoor dat u de BSN nummers en paspoorten van jouw medewerkers met één muisklik tevoorschijn kunt halen. Ook kunt je op ieder moment de urenregistratie bijwerken en vind je iedere vrijdag op ViP jouw factuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Stuur ons een mailtje of bel met de helpdesk 0174 294 500.