Wij zien kansen voor meer groei

Wij schakelen snel, zorgen voor de perfecte match en waarborgen zo de kwaliteit.

Wij gaan voor winst

Winst voor jouw bedrijf en winst voor onze eigen professionals. Wij gaan voor het optimale, en halen er alles uit wat erin zit.

Onze uitdaging is het beantwoorden van iedere vraag
Wij houden van een uitdaging. Door onze jarenlange ervaring in het uitzenden van Oost-Europees én Nederlands personeel weten we wat we doen. Maar we blijven niet stilstaan. We werken continu aan de procesvoering binnen het bedrijf, zodat we onszelf in staat stellen iedere opkomende of nieuwe vraag op een adequate manier op te lossen. Op iedere afdeling hebben we daarom mensen in dienst die jarenlange ervaring hebben in hun eigen vakgebied. Mensen die geen problemen op de weg zien, maar uitdagingen. Mensen die weten waar onze uitzendkrachten en flexwerkers behoefte aan hebben en wat hun rechten en plichten zijn. Zo blijven we als uitzendbureau groeien waar anderen stagneren. We blijven onszelf continu verbeteren en gaan alleen voor het beste: de beste match voor de werkgever, de uitzendkracht en natuurlijk voor onszelf.

Kies voor Intrixo als jouw uitzendbureau
Wij zijn een betrouwbare partner voor iedere werkgever en werknemer. Wij zijn ouderwets klantvriendelijk en spreken iedere opdrachtgever altijd persoonlijk. Het is onze ambitie om onze groei voort te zetten op een uitsluitend verantwoorde wijze en dit nooit ten koste te laten gaan van onze kracht. Hiermee hebben we tenslotte een sterke plaats in de uitzendbranche verworven. Wil je weten wat Intrixo voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze filosofie

Je wilt vooruit met je bedrijf. Groeien, meer omzet, meer winst. Daar heb je personeel voor nodig. Wij als betrokken partner helpen je daarbij. Als ondernemer in de AGF- of de sierteeltsector zie je volop kansen om nog verder te groeien. Er is nog meer te winnen. Die uitdaging begrijpen wij als geen ander. Daar staan we je graag in bij met onze uitzendkrachten. Flexibel als we zijn, schakelen we razendsnel om aan jouw vraag te voldoen. Wij zorgen dat er altijd voldoende mensen beschikbaar zijn. Op een echte partner kun je bouwen en vertrouwen. Gaat dat vanzelf? Nee zeker niet, want zonder strijd geen overwinning. Maar dat is nu net hetgeen waar wij bij Intrixo ontzettend veel energie van krijgen. Performance driven people.

Onze kernwaarden

  • We zijn COMMERCIEEL, zien snel manieren om geld te verdienen en verliezen de deal nooit uit het oog
  • We zijn FLEXIBEL, om te kunnen winnen moet je flexibel zijn en snel inspelen op de behoefte van de vraag in de markt
  • We zijn DAADKRACHTIG, werken hard en handelen snel
  • We zijn DIENSTBAAR aan de organisatie, weten wat er wel en niet van ons wordt verwacht en houden ons hier aan

Onze diensten

Wij zijn iedere dag bezig met het uitvoeren van de volgende diensten:

Uitzenden

Wij zetten onze uitzendkrachten of flexwerkers graag in om een piek op te vangen of tijdens een periode van afwezigheid door zwangerschap of ziekte.

Detacheren

Onze uitzendkrachten en flexwerkers kunnen jou langdurig komen versterken. Wij nemen de ‘lasten’ van de werkgever voor onze rekening, jij ervaart intussen de kracht van de inzet van gemotiveerde uitzendkrachten en flexwerkers.

Werving & selectie

Wij helpen jou om de perfecte kandidaat voor een tijdelijke of vaste functie te vinden middels onze tomeloze inzet én onze jarenlange ervaring en kennis.

Payrolling

Wij nemen de loonadministratie van u over mét de risico’s die ziekte en langdurig verzuim met zich mee brengen.

Voor de werknemer

Bij ons kun je rekenen op kennis van de markt, persoonlijke aandacht en handelen met daadkracht. Wij geven je altijd eerlijk, open en oprecht advies. Tel daar onze flexibiliteit bij op, zo komen we voor iedereen tot het beste resultaat. Hiervoor werken we samen met vele bedrijven in diverse branches.

Wat we jou te bieden hebben:

  • Een flexibele werkplek
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen
  • Een snelle reactie op uw vragen
  • Directe huisvesting
  • Een betrokken adviseur op maat

Ons team

We doen er alles aan om te fungeren als betrouwbare partner voor werkgever en werknemer. Want wij maken er werk van. Dagelijks zetten wij ons in om in een complexe arbeidsmarkt altijd aan de vraag te voldoen. Dat doen we met onze daadkrachtige houding, maar ook door voor onze gemotiveerde werknemers te zorgen. Zo zorgen wij ervoor dat de werknemer werkgeluk kan ervaren en de werknemer daarvan de vruchten plukt.